Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obstinat

Hur kan det vara så
att jag alltid fastnar
för knepgökar
Såna som är hemliga
som inte vill avslöja
sin rätta identitet
och kallar det sen
för integritet.

My ass

När det egentligen
handlar om att dom
är så jävla skitskraja
så dom håller på
att bajsa i byxan
om man säger ordet

Älska

Då sluter dom sig
som musslor
och släpper inte till
över huvud taget
någonting. Vill inte
prata, vill inte ge
vill inte någonting
annat än bestämma
och styra.

Jag tänker inte köpa
någon ny säng. Du
är ju ändå aldrig här.

Jävla miffo.





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-22 03:57



Bookmark and Share


  aol
ja sicka karlar det finns bravo gnista
2008-07-22

    Bodil Sandberg
hahahahaa vilken strålande skön utgjutelse...befriande..sparas såklart!!!!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt