Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om påsken


påskhelgen inföll
krokusen i drivorna
råbocken njuter




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 656 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-03-25 18:15



Bookmark and Share


  papessa
tur att råbocken fick njuta lite
2008-04-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Naturupplevelse
2008-03-28

  ospray
det är vackert skrivet
men jag vet inte om råbocken njöt
särskilt mycket här när det blev kyla
och snö o skare i påskhelgen =)))
2008-03-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du, som är ett med*
naturen, vet mycket*
om den och djuren,*
via Din haiku, kom vi*
med på den turen!*
T*A*C*K*A*R
**************
2008-03-25

    eva m h
Gillas!

Att istället skriva \"Krokus i stora drivor\" ger dubbeltydighet! :-)
2008-03-25

    ej medlem längre
ett säkert vårtecken...hehe
2008-03-25

    Maria Malm
Nu undrar jag vad råbocken njuter av..
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk