Vi är inte biologiska systrar. Men känner släktskap och kan både skratta och gråta ihop. Det värdefullaste som finns......" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är inte biologiska systrar. Men känner släktskap och kan både skratta och gråta ihop. Det värdefullaste som finns......


Till min syster

Du min kära
syster

är
som
solen
och vårens
ljumma vind

som
det salta
friska havet
och solnedgången
över bergen i väster

Vi har gjort många resor i våra liv
och delat med oss i både glädje
och sorg för vi både ger och
får näring av varandra
som ett perpetum
mobile med egen
strömförsörjning
vet vi att vi
alltid finns
i våra

hjärtan
som följer
varandra på
livets alla färder

och

jag är så tacksam
över att vi har varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 3360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-22 14:52



Bookmark and Share


  papessa
det känns ju fint
2008-03-23

  Michaela Dutius
Oerhört vackert beskrivet systerskap...syskon är inte alltid biologiska...
2008-03-23

  Ilona _L
Jätte fint beskrivet...systerskap.
Exakt så känner jag inför min lilla-syster!
2008-03-22

  katt.inc
Systerskap - djup vänskap, något att verkligen sätta värde på och som du beskriver så fint i din dikt.
2008-03-22

  Gunilla VIP
Systerskap, när det är som bäst!
Vilka fina rader!
2008-03-22

    Maria Malm
Väl ordat om ett systerskap som inte alls behöver vara biologiskt, ett systerskap man kan välja själv.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP