Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna rätt...?


Värmande tanke

i skriven rad


ljusglimtar

mellan två par ögon


stark famn

runt mitt längtande bröst


delad närvaro

i hett ögonblick


Känner dig

genom så många


men

är det DU?




Fri vers av livsdans
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans