Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägsjäl

Jag ser i kristallkulan
en väg längre fram
ett vägsjäl invid en stuga

Den ena viker av
mot en sjö och en strand
att välja den behövs inte truga

Den andra går
mot en tät mörk skog
behöver jag då fundera
på vilken jag tog

Men vägen som synes
vara den fina
kan tvärtom ge dig bekymmer

Se dig för innan du
fattar mod
vad en skog kanske också rymmer

I skogen kanske finns
både tomtar och troll
men också ätliga rötter

Så ta er i akt
och se er nu för
vartåt ni går med era fötter




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-03-22 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt