Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns en som aldrig sviker


MIN VÄN

var jag än tar plats i världen
så finns du där hos mig
är jag på väg att vilse vandra
så visar du mig rätta vägen
du finns där alla dagar
du omsorg om mig har

ser du mig ledsen och nere
så hör jag dina varma ord
du får mig le av glädje
när jag tror glädjen tagit slut

när människorna sviker
då står du där igen
du vet hur mitt liv varit
hur det är idag

jag har dig aldrig övergivit
bara hamnat lite fel
alltid har du funnit mig igen
din kärlek får mig att
våga leva inte vara rädd

i morgon går jag till dit hus
hyllar dig med lovsång ljus
du alltid är mig nära
jag finner tröst hos dig
när alla överger
så finns du alltid där

anits 22 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 23:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord som även är min verklighet.
Applåd!
2008-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Vår Herre överger aldrig
oss, även om vi överger:
******H*O*N*O*M******
Han är alltid kvar, vart vi än tar!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP