Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sophomore

de har ingenstans att slå isönder
sina liv på. att döda sju tonår.
nerslagna på den iskalla asfalten
tjuvröker de bakom gympasalen.
som en slags förening på studieresa mot cancer.
men de har valt att inte tänka.

också finns det jag.

som ser hur glöden närmar sig deras läppar
på avstånd. hjälper dem med fumliga tändare,
och varnar då en lärare kommer.
jag har valt att ta ut min ilska i ord
istället för sipprande rök.

också kommer han.
i sportig jacka och stort leende, säger:
\"ni kommer dö unga\"
och han är nästan vacker.




Fri vers av theas
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theas
theas