Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

På natten
tar Gud

Våra själar
i sin hand

När solen går upp
lämnar han dom tillbaka


Men en morgon
behåller han dem
och bara våra kroppar
ligger kvar i sängen

då äntligen kan vi sväva
fritt
i tid och rum
som i drömmen

Och jag vet
att där någonstans
i dom sju himlarna
sitter du leende
och vilar ut
efter den mödosamma resan
genom Dunja

Bara Gud vet
om jag hittar dig









































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-23 07:46



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket, mycket bra.\" På natten
tar Gud Våra själar i sin hand\" - så vill jag tro.
2008-04-11

  Jamal Jazgi
Åh fantastisk Ali
Bra ordat
salam
2008-03-23

    Maria Malm
Vackert skrivet om det eviga livet.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP