Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjusas av ovissheten...som att åka bergochdalbana så att det lättar i maggropen...


Mänsklig komplexitet


Inom

outgrundlig verklighet

fäller gamla ramar

väcker ständig

förvåning

och känsla av

storhet




Fri vers av livsdans
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 11:07



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ååååh jaaa visst känner jag igen den här känslan! Underbart beskrivet!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans