Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm att dela allt med någon för dom vi är


NÅGON ATT ÄLSKA

en vän som öppnar dina sinnen
som delar tankar ord med dig
en vän som lyssnar
som ger dig framtidshopp

en vän som delar dina drömmar
som får dig att skratta känna glädje
en vän som får dig att våga
våga dina drömmar

en vän som bryr sig om dig
som finns där vid din sida
när stormens vindar
griper tag i dig

en vän du en gång kan älska
ålska för den han är
en vän som älskar dig
för den du är

anits 23 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-23 21:03



Bookmark and Share


  mare VIP
..en vacker underbar dröm..
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP