Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva texter dikter på poeterna är för mig vägen tillbaka till livet


EN DRÖM SOM BLIVIT SANN

kan jag känna stolthet
har jag rätt att glädjas
en gång hade jag en dröm
en dröm om att skriva
min snälla fröken
satte pennan i min hand

hon gav mig påpper
hon sa skriv
jag har skrivit
jag har rivit
jag har bränt

nu skriver jag igen
utan att riva
utan att bränna
när jag tar mig ut
ut i naturen
finns där i min ryggsäck
kamera block och penna

min dröm att se mina ord
i en bok som andra läser
den drömmen den har blivit sann
sitter här med boken
där några av mina dikter finns

visst får jag känna stolthet
glädjas är min stora rätt
skriva på den här sidan
har för mig blivit
en väg tillbaka
tillbaka till mina drömmar

anits 23 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 22:18



Bookmark and Share


    sajo
Det är sant. Det är Dina ord vi läser och som ger oss så mycket.
Fortsätt skriva. Jag längtar efter Dina texter.
2008-03-24

  Fånga dagen
Visst är det härligt och underbart
Fint text
Kram Anna-Karin
2008-03-23

    deb8
Grattis till din uppfyllda dröm, det är du värd!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP