Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas tror att det är sant


EN RÖST

kan jag älska en röst
tycka om en bild
där varma snälla ögon
ser på mig
jag hoppas tror att jag kan
att det jag känner är äkta
är sant

anits 24 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP