Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en ny förlovad vän


bara två tårar föll från mitt öga





en av glädje

för dig






en av saknad

för mig




Fri vers av emilf77
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-24 18:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket finstämd och med stor kärlek
2008-03-24

  Jamal Jazgi
Åhh vad bra du skriver kort med stor mening
2008-03-24

  Maria T
Detta var väl funna ord
ett av glädje, ett av saknad
Bravo.
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77