Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara natten får höra mig skrika

Jag skriker ut ditt namn
Bara för att du ska säga att jag aldrig mer ska blöda
Jag förblir densamma
Bara så att du kan säga att jag aldrig faller igen
Jag såg dig älska mig
Bara så att jag kan bekräfta att jag aldrig älskade dig tillbaka
Men den sista biten var en lögn
För jag älskar dig mer än livet

Jag skriker
och jag stannar hemma
Jag ser
mitt gyllene hjärta bli till sten
Jag stirrar
Bara för att komma på om den sista biten var en lögn den också
För att förut sa jag att jag älskade kniven

Jag tar farväl av henne
När hon tar farväl av mig
Jag säger att jag ska stanna
om hon ber mig att leva

Jag skrek ut till natten
bara natten fick höra mig
När det först svaga ljuset blev för starkt
Märkte jag att jag var för trött
Men jag får inte sova
Så jag frågade om hon kunde vara vaken med mig

Jag såg på när de enklaste dagarna bröt ut till de värsta
Och du ser ledsen ut för att jag \"äntligen\" är glad
För att dina dagar inte är mina
Och du känner inget av det

Och jag
ska be dig
att stanna
i mitt hjärta
För jag älskar dig mer än mitt liv
För det här hjärtat är mer ditt än mitt




Fri vers av Evs
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evs