Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av dem

Trött på att vara som alla andra
Bara någon, vem som helst!

Tar du mig som en av dem?

Hittar vägarna genom mörket
Men varför inte stanna och bara njuta av tystnaden?

Tar jag mig som en av dem?

Skrattar, pratar, skriker, LEVER!

Vem bryr sig om jag är en av dem?




Fri vers av Tezzan__
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 13:20



Bookmark and Share


    Mi11ie
du är inte som dom, lovar. <3
2008-03-26

  elden
Du är nog den som jag tycker är mest orginell av alla jag känner.
du är alltså inte en av dem ;) <3
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__