Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinn s kalleanka n


En and vid namn Tjat (kallad Tjatte)
sa: \"Knat och Fnat (Knatte, Fnatte),
nu jädrar anamma
ska fjädrarna damma\"
En sax mot sin skalle han satte.






Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 13:44



Bookmark and Share


    papillon
Applåder - du utvidgar beundransvärt den gamla limerickens livsrum!!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP