Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner om människans natur


Det finns ingen omänsklighet

Har många gånger hört:

att mörda är omänskligt

att tortera och kriga är omänskligt

att den och den personen är omänsklig

men allt som företas av människor mord, krig, tortyr mm
är mänskligt eftersom dessa handlingar begås av människor

alltså finns det inget omänskligt i vår egen natur




Fri vers av Mackan
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan