Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar?


Du stänger

men ser

väntar?


Jag ser

känner inte

för att du stänger?


men sipprar något ut...


vad finns

där bakom

om du öppnar?


Vi vet


ska vi våga?


känna på vägen

som kan öppna

och skrämma




Fri vers av livsdans
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 20:50



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Vackert skrivet om att vilja men inte veta om man vågar vilja.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans