Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara människa

med fimpade fingrar
avhuggna händer
borttrampade fötter
amputerade ben

är jag bara människa

med ord som bär mig så långt förrådet räcker





Fri vers av taowaki
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 04:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
om alla är handikappade, och det är vi ju???borde det vara normalt...
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki