Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klockan är tidigt.. denna kom nu till morgon teet... stressad till jobbet.. men jag var tvunget att få ur mig denna.. innan masken ska på.. och en ny dag börjar


Frivilligt skjuten

På bara några dagar nu
så har dom svischat in i mitt liv
som två pistolskott
som försökt få mig
ner
liggandes skakandes
på marken igen

Jag gjorde valet
att än en gång ge mig ut i kriget
på farlig mark

men endast för att kolla om min skottsäkraväst höll

Tomheten av ingenting
av att någon inte bryr sig
tänker på mig
eller har mig i sin telefonbok
gjorde att jag satte ner foten
i det glödande kolet

Men min styrka som nu sakta växer inom mig
klarade eldprovet

Kulorna studsade hårt mot mitt bröst
slungade mig bakåt
hårt
ner på backen
men västen höll

Mina fötter hettade ett tag
efter kolbädden
men drömmarna lät mig sova

utan en bild
på dig
... eller dig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 08:27



Bookmark and Share


  Pallabra
Texten är helt klart läsvärd. Jag vill inte sluta läsa och gillar när detaljerna binds samman. Liknelserna är kanon.
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia