Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg du tomheten ??



så skrämmande djup

att du vände


vid kärlekens stup

du broarna brände




tyvärr så såg du inte allt

den strimma av hopp du tände


som värmde ett hjärta kallt

och fick mig tro att livet vände





Fri vers av emilf77
Läst 378 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-26 19:46



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Vemodigt, sorgligt...Kram Backsippan
2008-04-05

  Maria T
I den här dikten upplever jag
besvikelse,
ett hjärta som fryser igen
tomhet.
Mycket bra skildrat
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77