Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick sönder i din ficka

jag gick sönder i din ficka

jag säger inte att jag var hel när du placerade mig där
jag säger inte att du personligen hade isär mig
bara att jag trasades sönder
trots värmen från din hud

och även då du inte står skyldig till någonting egentligen
är det skönt för mig att säga att du är förlåten
för du kunde inte hjälpa mig
därför kan jag skratta nu medans jag låter allting rinna iväg

och mina ögon gråter morgontårar ibland, av saknad till dig
fast mina ögon hade mått bättre om jag hade blundat från början

och du var mig trogen i min otillräcklighet
från första dagen till den sista
och du förvarade mig i din ficka för att ha mig kvar
men utan att se efter hur jag hade det
det var där jag gick sönder

och det är jag glad över
jag är helare nu i min ensamhet




Fri vers av Gronia
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-26 22:50



Bookmark and Share


  RogerIvan
Livserfarenhet ser jag här.
Det gäller att se det man har. Inte bara ha det för att ha det. Efteråt kan man behöva se sig själv om man inte blivit sedd.
2008-05-19

    Glittra G
Oj vad jag gillade den här texten ... många känslor väcks i mig ... jag kännner så väl igen mig i dina ord. Älskar det här stycket mest, det säger bara så mycket.

\"och du förvarade mig i din ficka för att ha mig kvar
men utan att se efter hur jag hade det
det var där jag gick sönder\"
2008-05-11

  Stellan Johansson
Tillbakablick och ett vackert anslag. Jag gillar rytmnen i texten.
2008-05-01

  Ola Rydberg
Livserfarenhet
du är rikare nu
2008-03-30

  micke marin
Jamen det är ju bra. Ingen har skuld till det som hände, fast ändå lite. Nog var fickan väldigt öppen..
Snyggt.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gronia
Gronia