Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter kan vara djupa och en del är yttliga, den här är nog en av de där yttliga som alla tror att det förstår, men som i själva verken är djup.


Du är vart?

Är du där
Som en sommar vind
Är du där
Lika vacker som altid
Är du där
Som en stila poet
Är du där
Jag vill höra hur det slår
Är du där
10 mer än jag
Är du där
Jag saknar dig
Är du där
Jag vill höra dig
Är du där
Snälla se mig
Är du där
Jag vill

Är du där
För jag är där
Där hos dig
Men din dörr är låst
Tårar rinner ner för min kind

Är du där
Solen skinner på ditt hår
Är du där
Jag hatar mig själv annars
Är du där
Jag skär mig (Idiot)
Är du där
Klockan tickar
Är du där
Minna ord är snart slut
Är du där
Jag vill ju bara vara din
Är du där
Letande, snälla jag förtjänar det
Är du där
Låt mig se dig
Är du där
Snälla jag vill




Fri vers av David Fender
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-12 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Fender
David Fender