Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scitsofreni är en sak som alla har!


Vem av oss?


Någon har satt ett spår i mitt hjärta idag

Rivit dig på ryggen,Spottat mig i ögonen

Slittit ut minna tänder, Dragit dig i öronen

Gjort allt du kan för att förstå dig på hur jag känner




Fri vers av David Fender
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-06-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Fender
David Fender