Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj en dag så var allt så fel...och lite annat med...


My Day

Ther is a road
Like a river I follows it
The closer I get toward the big dark sea
So more easier I walk
The sea is death
I walk right tru it

So sad but still gold in mind
I cry I do
But not today
Today I die alone
\"We all die alone!\"




Fri vers av David Fender
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-08-30 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Fender
David Fender