Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finns det såna där dagar då man känner sig så ensam så det är inte klokt, man letar efter något å göra men inget vill man göra , allt har man redan gjort elr så har man inte lust...


Ensam Kvar

Å jag sitter här ensam kvar, å jag tänker,
Solen den går ner om en stund,
Ska jag någonsin få se dig igen, kanske tar jag tågen till månen å dör, Kanske tar jag tåget hem till dig....

Stilla solens sista strålar lysser ner på mig,
Vaknar av att vinden slår en gren i mott mitt fönster,
Sätter mig snabbt upp, tar min morgonrock och tittar ut,
Där så är det tomt,
Ingen Du någonstans...

...Läger mig ner igen...


.... å nu så ska jag sova till jag dör.




Fri vers av David Fender
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-06 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Fender
David Fender