Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk så rädd jag varit för denne man inte idag vet hans problem han äskar djur en riktig djurvän förstod jag


MANNEN MED HUNDEN

solens strålar gör att
det i mitt hjärta lättar
klär mig för en promenad
i solen

blåsten är kylig
men ack så skönt
den friska luften
solens strålar
jag känner glädje

går mina vanliga stigar
möter många som vill
ta vara på solen
alla hejar vi så glatt
solen ljuset gör att
alla får en känsla av våren

kommer i fatt en man med hund
han brukar aldrig vilja mötas
brukar dra sig undan
nu hinner han inte
ingen fara jag är inte hundrädd
har haft många hundar

ser i hans ögon hans ansikte
ett leende
hans blick brukar alltid vika undan
det visade sig vi hade något
gemensamt

han börjar prata hundar
vi gick bredvid varandra
en lång stund
såg glädjen i hans ögon
när vi skildes

anits 27 mars 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 15:49



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket fint skrivet om naturen du beskriver så fint och möte med människor
jag längtar till jag kan gå långa promenader igen

Kram Anna-Karin
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP