Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

conveijens avsked

som i ett molm av vitt
du rör dig

till och med fjärilarna bleknar
i din vita dimma

du rör dig som om du vore
styrd av övermänsklig hand

som om älvorna stannar
när dom ser det


för att sen utbrista i en älvedans

conveijen sa tyvärr här tar det slut
älvor va snälla gå

för strax det blir en helvetes hetta
adjö farväl vi ses på andra sidan







Fri vers av ospray
Läst 572 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-27 21:32



Bookmark and Share


  Malott
Helt otrolig text!
Vackert o så vackert.
2008-03-29

    Bodil Sandberg
Får så fina bilder när jag läser..enormt snyggt!!!!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray