Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga


Känner

rörelsens virvlar

röra vid

kroppens utsida


står stilla

i mitten


vilar

i närvaron


där jag ser




Fri vers av livsdans
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-27 22:53



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Fint diktat om stoiskt lugn.
2008-03-28

  Lyckohäxan Enediel
Aaaaah! Nice!!
Lugnet inom dig berörs inte...gott!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans