Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lite trist med födelsedag mitt i veckan, men den som väntar på nått gott....


Födelsedag

jag fick två e-mail
på morgonen kom tre sms
-inget på tyska

brevlådan var full
med reklam och tidningar
-inte ens ett kort

I övermorgon
blir det nog roligare
-då ska jag fira!






Fri vers av desperado
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 23:07



Bookmark and Share


    eva m h
Ett fyrfaldigt leve för födelsedagsbarnet.
Hon leve:\"Hip hip hurra hurra hurra hurra!!!!!
2008-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
2008-03-27

  ospray
jaaa klart det blir GRATTIS !!!!

kramar till födelsedagbarnet
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado