Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hånler livet. En olycka kommer sällan ensam heter det ju. Här kommer de i klasar. Just när det känns som om sorgen efter min älskade lättar, så kommer det nya bekymmer, för att inte tala om svek...Uppgörelsens stund närmar sig.....


Balansräkning

 

Hinner jag med att

betala min skuld för allt

ont före min död




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-28 16:51



Bookmark and Share


    Melona
oj,

stark text som känns!
du skriver såå bra!

ibland undrar man så, precis som du skriver...
önskar dig styrka
2008-03-28

  Lejonhjärtas poesi
Balansräkningen har ingen rättvisa, men jag hoppas av hjärtat att du i mörkret kan se ett ljus och att du där kan se en ledstjärna. Tung berörande och välskriven poesi, bravo!
2008-03-28

  Erik L
Det där var tungt. Jag tror och hoppas att vi alla när allt summeras ligger på plus. Ingen är ofelbar och utan fel och felsteg men om viljan att göra gott, så är det gott nog.
2008-03-28

  katt.inc
Tunga rader känns det som, väl komponerade, men varför ska man betala.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP