Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade bestämt mig att inte skriva mer nu kom att tänka på något som hände och som händer ibland


MINA STAVAR

ute på promenad
som vanligt har jag
mina vänner stavarna
är beroende av dom

någon ser på mig säger
stavar utan skidor
vad löjligt det ser ut
undrande frågar jag
ser det bätre ut om jag
tar kryckorna
ja det gör det blir svaret

utan mina stavar
kommer jag inte ut
ut i naturen
blir låst inom mina fyra väggar
kryckorna är inget när
jag vill gå långt

efter min knäoperation
för ett år sedan
ny knäled blev det
leden var så sliten att
stora delar av ledbandet
togs bort
det gör att jag har svårt
med balansen ibland

någon gång har det hänt att
mina stavar blivit kvar hemma
min vinglighet gjort så att
många trott sig se mig berusad

vad gör om någon tycker det
ser löjligt ut
stavarna är mina vänner
det bästa som finns
mina vandringsstavar
tar mig dit jag vill

anits 29 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 23:26



Bookmark and Share


    sajo
Stavar är ju verkligen populärt. Då jag till arbetsträningen åker kommer det alltid ett gäng glada äldre damer och en karl och hela gänget går med stavar. Jag fick lov att säga till dom en dag att det såg härligt ut.

Visst svarade dom och när vi gått våran stavgång så går vi hem och fikar hos varandra. HÄRLIGT med stavar.
2008-03-30

  Elaine.S VIP
Älskar mina stavar.....tack vare dem kan jag gå på promenader trots värk i höften......
2008-03-29

  Fånga dagen
Jag kan bara hålla med dig
Jag gick med stavar hända till förra sommaren
men nu är ju läget
sämre då jag måste ha kryckor hela tiden kan typ 100 m sen måste jag stanna pga smärtan

Fortsätt med dina stavar du skit i dom okunniga det är dom som är dumma\'
\'
Anna-Karin
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP