Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till det ytliga samhället och alla som faller offer..........


DU ÄR JU DU.....

Stress
Implantat
Press
Anti mat

Leta eller söka efter det som inte finns
är något vi måste så länge vi inte minns
Det fanns något innan all denna tid
något att älska och känna sig vid
Titta på dig själv och se vad som är du
Titta på dig själv du går ej itu

-Jag är ej nöjd med mig själv kan du fixa det
-Jag tycker det är fult och att jag är fet

Titta igen med egna ögon dina
Inte från en tidning som säger vi är inte fina
Bara lyssna på ditt hjärta och känn ej någon börda
Titta igen och låt dom inte dig mörda........




Fri vers av TobbZ
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-03-30 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbZ