Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E-fuel


Moder natur
Kamoflerad babian i ett träd utan grenar
En ståtlig hingst som på fältet skenar
Blöta tunga droppar
Trötta som rosenbuskens knoppar
En i skogen tappad kanyl
men så kör du E-fuel..




Fri vers av TobbZ
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbZ