Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är HON

Vem fan är hon att döma mig
Vem fan är jag utan dig
Vem fan är hon som kommer här
Vem fan är jag som blivit kär
Vem fan är hon att ta ett hjärta
Vem fan är jag bara smärta
Vem fan är HON........................


En del av MIG.....

Peace.. TobbZ




Fri vers av TobbZ
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 00:26



Bookmark and Share


  Spider
Mmm det var ju ett sett att se det!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

TobbZ