Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er politiker som inte vill kännas vid...


BEtongens Poeter...

Bananer i fjärran länder
Utslagna tänder
killen som säger -ejjjj vad händer

Betongen den skallar
I natten vi vallar

På jakt efter framgång
Eller bara en bång

Vi är betongens poeter

Vi slutar aldrig skriva
Ni på oss aldrig slutar kliva

Sveriges moderater
Kom och bo med oss betong kamrater

På torget vi skall sitta
Gemensamt bara titta

Behövs inga ord
Behövs inga mord

Ni säger tänk stort
Jag säger byt ort

Kom och bo i med oss alla
Och känn betongen skalla ........





Fri vers av TobbZ
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbZ