Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stake


Balanserad ryggrad

varm famn

öppet sinne

handlingskraft...

...ur glädjens vilja




Fri vers av livsdans
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 00:23



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Håhåjaja! En balanserad ryggrad är verkligen en bra grund att ha och du uttrycker dig sååå bra här :)
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans