Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara tack er poeter!! Blev lite konstig text.. menmen.... Skriver ni en kommentar så blir det lättare för mej att läsa era dikter =) och jag gillar att läsa andras dikter =)


Tack till er poeter!

Det är roligt att läsa allas fina dikter här på Poeter.
Så ett stort tack till er poeter!!

Kram På Er Alla!!




Övriga genrer av Kleva
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 12:39



Bookmark and Share


    Tro
Det viktigaste av allt är att du själv är nöjd =)
Kan hålla med Ulf. Akta dig för att fastna i \"kommentar träsket\".
Du finns ändå ! Man måste lära sig att lita på sig själv.
Ju mer du läser ju mer utvecklas du, glöm inte reflektera också.
Det viktigaste är inte alla kommentarer....

Fortsätt skapa! Du är bra.

/ Tro
2008-03-30

  Spider
Tack själv!
läs vidare du så blir du bättre du med ;)
2008-03-30

  Ulf Popeno
Du behöver inte tacka mig. Du behöver inte kommentera mina dikter heller. Du behöver bara läsa det som passar dig. Och jag vet inte om mina grejor passar din stil. Det spelar ingen roll. Det som spelar roll, är att du läser och reflekterar och försöker hitta din grej. Och försök undvik hålet som heter \"Andra-Kommenterar-Mig-Alltså-Finns-Jag\". Det finns inget mer destruktivt.
2008-03-30

  Blomster
Jag håller med dig, det är jättekul att läsa det som skrivs här inne!

Kram
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva