Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden bröts när dörren öppnades.




Övriga genrer av Kleva
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva