Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "dikt" som jag gillar, men har dock inte skrivit själv..


Hokus Pokus

"Hokus pokus, elle belle bi, räkna med äkta siffermagi.
Blås i visslan 1-2-3! Så kommer något magiskt att ske!"




Övriga genrer av Kleva
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva