Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Clowner... vad är det egentligen?


Clowner

En clown... vad är egentligen en clown? är det en människa som går lite roligt sminkad och lite roligt klädd? eller är en clown någon som skrämmer folk? Jag är ganska rädd för clowner... hehe.. Clowner finns ju med i många skräckfilmer...En clown är kanske, som alla vuxna säger, en snäll typ som gillar att göra barn glada och som gillar att göra barn glada..
Vissa gillar clowner och vissa inte..


Vad är egentligen en clown??? :)




Övriga genrer av Kleva
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-03 22:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du är väl ung och jag förstår din undran . Egentligen ÄR clowner roliga, sorglustiga, patetiska och klumpiga maskerade individer som gör bort sej på cirkus, ofta kallade pajaser, med ett annat ord. MEN....alla dessa Hemska RYSARE och SKRÄCKFILMER ,fyllda av galna MÖRDARE I CLOWNLIKNANDE UTSTYRSLAR har ingjutit en annan och, FULLKOMLIGT FELAKTIG MISSUPPFATTNING hos många unga (dessa VEDERVÄRDIGA produktioner har ju, OFTAST, en ung publik) .
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva