Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fin dikt,, har inte skrivit den själv =( men det är ungefär så jag känner för en kille<3 :)


När jag..

När jag tänker,
så tänker jag på dig<3
När jag pratar,
så pratar jag om dig<3
När jag skriver,
så skriver jag om dig<3

Vet du varför?



För jag ÄLSKAR DIG <3




Fri vers av Kleva
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 15:48



Bookmark and Share


  dweeb
... och det behövs ju inte mer.
Vacker!
men skippa krummelurerna efter varje dig för resten av dikten försvinner.
Hela verkar bara synas när man skriver en kommentar. ;-)
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva