Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen(2)

Det enda
som står mellan mig
och iblis
är bönen
och han står alltid
bredvid mig
och viskar


Förmodligen
förbrukade jag min sista
chans
när jag klev ut ur bilvraket
en natt
för några år sedan


Och om jag återvänder
tar Gud sin hand
ifrån mig

Och jag faller
fritt
ner i det brinnande
igen

Men det berättade
jag aldrig




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 14:14



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....tycker mycket om......
2008-04-11

  korpfjäder
Tappar andan och har egentligen inga ord. Gillar!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP