Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stå på min balkong se ut över nejden och de blånande bergen är ro givande


PÅ BALKONGEN

jag står på min balkong
det har blivit lördag förmiddag 3 november
solen har brutit fram himmlen är blå
solen värmer

ute på gräsmattan prövar ett barn sina skidor
på den snö som föll i natt pappan leker med sin hund
nu börjar dom rulla snöbollar det blir en stor
fin snögubbe

jag ser många människor de skrattar pratar ser ut att
trivas med livet på balkongen bredvid sitter hunden
kollar allt som händer och sker i ögonvrån ser jag
hur hunden vill ha min uppmärksamhet jag låtsas inte
se den jag vet att husse inte tycker om när jag pratar
med den

anits 3 november 2007




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 15:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berättande text med närhet och avstånd...närheten till de rogivande bergens horisonter...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP