Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann historia

 

Barnet såg på sin mor med tårfylld blick
och kunde inte förstå vad som just hänt
Den fina röda boken, var nyss lämnad
som present åt ett annat barn
Hur skulle detta kunna förstås
Ingen kommentar från modern

Barnets tårar rann tyst nedför kinderna
Stumt fortsatte barnet att se på sin mor
Det var ingen anklagelse i blicken - bara förundran

Då sa modern

Äsch du har ju alltid varit så känslig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 15:15



Bookmark and Share


  katt.inc
Usch, vad illa berörd jag blir, jag känner med det lilla barnet.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP