Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen

Döden är hans konst
och
han målar sitt mästerverk.




Fri vers av Gamen
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 17:48



Bookmark and Share


    tungspets
Oh, vilken snygg dikt!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gamen