Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

De gula löven
faller från trädet
som små
guldtior.
Det regnar pengar.
Hösten ger
hopp om en bättre framtid.




Fri vers av Gamen
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-03-30 17:59



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
Mhm jag som trodde det var vår!?
Hahaha xD nej men vacker,mysig dikt!
2008-04-02

    lillapoeten
låter mysigt...
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gamen