Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer 11

Lågona smeker
mina ben.
Byborna skrattar,
visar sina barn
vad som händer om man
dansar med djävulen.

Jag är nummer 11,
den sista av kvinnorna
som ska brännas idag.

Jag känner lågorna
smeka min hals.
Snart har elden slukat
min kropp.




Fri vers av Gamen
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 18:02



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
Någon har sett på häxdansen :)
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gamen