Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar kring döden

Döden: slutet eller början?

Vem säger egentligen att allting måste ta slut?

Kan inte allt bara fortsätta, som rymden; den tar aldrig slut, eller?

Måste vi göra allt med en mening och på en livstid?

Vem kom på ordet livstid, det beskriver inget. Allas liv är så olika långa.

Många tror att livet är en cirkel, men varför just den formen som är så rund och mjuk när livet är för många så hårt och fyrkantigt!

Alla tankar leder till något, men kanske inte till ett svar.

Fortsätter man att tänka när man dör?

Eller dör föresten, man kanske lever föralltid bara att man tas bort från jordens yta, blir osynlig och försvinner, fortsätter ett liv någon annanstans.

Vart ligger någon annanstans förensten? Eller är det ens en plats?

Jag hoppas det finns en himmel att komma till, att vila i, att LEVA i!

Men kan man leva om man är död? svaret är \"nej\"

Alltså måste livet ta slut någonstans.




Fri vers av Tezzan__
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 19:06



Bookmark and Share


  elden
det får inte ta slut, jag skulle sakna dig förstår du.. och dina högklassiga dikter! <3
2008-04-01

  om en Siri
riktigt bra! applåder!!! jag tror inte det tar slut. jag tror vi alla har våra uppgifter, och en livstid är alldeles för kort för att slutföra dem!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__