Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite \"halvtre på morgonen\" ordbajseri


Bukowskis gravsten

mutanter infesterar stadens gator bland flator
bögar och gammla tanter
alla är höga på reklamfilmer och centralstimulanter

genmodifierade

glorifierade

hjärndöda

odefinierade

hungrande efter själsföda

konformister riskkapitalister
revolutionära kommunister
Che Guevara och andra satanister

likvärdiga och högfärdiga, högmodiga och odödliga

ett glas rött och \"Så ska det låta\"
en spritlycka lika vacker som en trafikolycka
ett skott i skallen
PAAAAAAANG
ja så ska det fan i mig låta

som att läsa poesi bakom ratten
i 160 km/h speedad på amfetamin
utan körkort

det är att leka med döden
det är lika med självmord
jag naglar liemannen mellan grillen med volvoemblemet
och den där grafittimålade betongväggen

mutanter infesterar stadens gator
jag barrikaderar mig med proviant
i varuhuset med priserna du älskar

det pågår ett krig därute
som ingen poet kan vinna
han med flest timmar på stämpelklockan vinner

kungen av Rock \"n\" Roll dog på skithuset
fru fortuna pissar oss alla i ansiktet
inget renar som en ljummen golden shower

på Bukowskis gravsten kan man läsa

\"Don´t try\"

men å andra sidan var han alkoholiserad också




Fri vers av Furious Stylez
Läst 779 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-31 02:35



Bookmark and Share


  Mackan
tjeckade din sida lite
och den här är helt underbar

gillar ditt kreativa, fantasifulla språk och dina snitsiga formuleringar
och dina undertoner är slående, talande och härligt
Charles Bukowskiska.

gillar ditt offensiva språk
och trots grova formuleringar blir det inte fult och banalt
du behåller känslan och ordens skönhet genom detta frustande verk

gött mos
2008-04-10

  Claes Eliasson
Gött Mos!!
Som balsam för min bittra själ!
Så ska det fan låta!
2008-03-31

  M. Fridh
Applåderar!
2008-03-31

    Nattviol
det är fan inte lätt att
vara ung och klarsynt...
2008-03-31

    Favoritmorsan
Han som är fri skrivande, från sin stuga någonstans i Brasiliens landsbygd, vinner. Han som följer sin övertygelse, sitt hjärtas röst och inte faller in mallen av alla de andra hjärntvättade kapitalist-stämpelklocka-slavarna.

Kan inte avgöra om den är bra, bara att cynismen gjort ett starkt intryck på dig, att världen är falsk och vi andra är lurade. Bukowski visste det. På min gravsten ska det stå: Keep loving!
2008-03-31

  Inkarasilas
Nice shit, ingen Speedlimit, så jävla skönt för en gångs skull, det ska växlas snabbt, och ah vem behöver körkort, gasa bara Gazza, aaaaaaaaaaaah!!
2008-03-31

  Slagord
Fan så starkt,otroligt bra!
Jag gillade sarkasmen i slutet!

Totalt underbar läsning!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez